Διαγώνια ζωνών ASRS MHS συστημάτων μεταφορέων ταξινομώντας πολλές ταξινομώντας έξοδοι

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Kinte
Πιστοποίηση ISO9001/FEM/ISO14001/OHSAS 18001
Αριθμό μοντέλου Προσαρμοσμένος
Ποσότητα παραγγελίας min Διαπραγματεύσιμος
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Συσκευασμένος με τις πλαστικές ταινίες και το περικάλυμμα με τις λουρίδες
Χρόνος παράδοσης Σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Όροι πληρωμής Διαπραγματεύσιμος
Δυνατότητα προσφοράς Ισχυρή ικανότητα παραγωγής

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε 24ωρη ηλεκτρονική βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Πρότυπο Διαγώνιος διαλογέας ζωνών ταξινομώντας έξοδος Πολλοί
Σύνδεση μεταφορέας ζωνών κύριας κίνησης και καροτσάκι ταξινόμηση στο αριστερό και τις δεξιά πλευρές
Εφαρμογές όλα τα είδη μικρών προϊόντων, όπως τα τρόφιμα, τα καλλυντικά, ο ιματισμός, κ.λπ. Πιστοποιητικό ISO9001/FEM/ISO14001/OHSAS 18001
Υψηλό φως

Διαγώνια ταξινομώντας συστήματα μεταφορέων ζωνών

,

Ταξινομώντας συστήματα μεταφορέων MHS

,

ASRS ταξινομώντας σύστημα ζωνών μεταφορέων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Διαγώνια ζωνών ASRS MHS συστημάτων μεταφορέων ταξινομώντας πολλές ταξινομώντας έξοδοι

 

Πολλά ταξινομώντας εξόδων διαγώνια ζωνών διαλογέων ASRS MHS συστημάτων μεταφορέων ταξινομώντας

 

Διαγώνιος διαλογέας ζωνών

 

Ο διαγώνιος διαλογέας ζωνών συνδέεται με το μεταφορέα ζωνών κύριας κίνησης και το καροτσάκι που φέρνουν το μικρό μεταφορέα ζωνών. Όταν το καροτσάκι κινείται προς τη διευκρινισμένη ταξινομώντας θέση, περιστρέφεται τη ζώνη για να ολοκληρώσει την υποχρέωση τα αγαθά. Επειδή ο μεταφορέας ζωνών κύριας κίνησης διασχίζει το μεταφορέα ζωνών στο «καροτσάκι».

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

Υπάρχουν πολλές ταξινομώντας έξοδοι, οι οποίες μπορούν να ταξινομηθούν στο αριστερό και τις δεξιά πλευρές.

 

Πεδίο της εφαρμογής

 

Είναι κατάλληλο για όλα τα είδη μικρών προϊόντων, όπως τα τρόφιμα, τα καλλυντικά, ο ιματισμός, κ.λπ.

 

 

Ο διαλογέας διαγώνιος-ζωνών χρησιμοποιεί μια γραμμική μηχανή και άλλη δύναμη να οδηγηθεί η δίπλα δίπλα σειρά αναμονής καροτσακιών που κινείται με υψηλή ταχύτητα κατά μήκος της κυκλικής διαδρομής. Τα κομμάτια εισάγονται στο καροτσάκι διαλογέων μέσω του ημιαυτόματου ή πλήρως αυτόματου πίνακα εισαγωγής, ο κώδικας διαβάζεται από τον ανιχνευτή και η αντίστοιχη διεύθυνση βρίσκεται στο σύστημα υποβάθρου. Όταν το καροτσάκι που μεταφέρει τα εμπορεύματα τρέχει στην οριζόμενη ταξινομώντας θέση λιμένων, η ζώνη καροτσακιών περιστρέφεται ομαλά για να ταξινομήσει την αποστολή.

 

Το σύστημα δεν έχει την υψηλή ταξινομώντας αποδοτικότητα και καμία ζημία στα διάφορα αγαθά. Είναι κατάλληλο για τις μεγάλες και μέσου μεγέθους ταξινομώντας περιοχές στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τον ιματισμό, τη σαφή παράδοση, και άλλες βιομηχανίες.

 

Είναι κατάλληλο για τις μεγάλες και μέσου μεγέθους ταξινομώντας περιοχές που απαιτούν την εξαιρετικά υψηλή ταξινομώντας αποδοτικότητα και πολλές ταξινομώντας κατευθύνσεις στις βιομηχανίες όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, τρόφιμα, καλλυντικά, ιματισμός, βιβλία, και εκφράζουν την παράδοση.

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων

 

(1) το καροτσάκι οδηγείται άμεσα από ένα αβούρτσιστο ΣΥΝΕΧΕΣ τύμπανο υψηλός-ροπής, που είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να διατηρήσει, και έχει την υψηλή αξιοπιστία το πλαίσιο του καροτσακιού είναι τελειωμένο με το χυτό αργίλιο, το οποίο έχει την υψηλής αντοχής και απλή εγκατάσταση.

 

(2) ο πίνακας εισαγωγής υιοθετεί το ενσωματωμένο σχέδιο του γενικού πλαισίου και οδηγείται από την ενσωματωμένη μετατροπή μηχανή συχνότητας το εργοστάσιο είναι έτοιμο να ολοκληρώσει την προ-ανάθεση, έτσι η επιτόπια εγκατάσταση είναι εξαιρετικά κατάλληλη, και η χρονική περίοδος εγκαταστάσεων είναι μικρή.

 

(3) πλήρως υιοθετεί την αρχιτεκτονική συστημάτων ελέγχου βασισμένη σε βιομηχανικό Ethernet, έχει τις πλούσιες διαγνωστικές λειτουργίες, και υποστηρίζει τη μακρινές συντήρηση και τη διάγνωση όλου του εξοπλισμού πυρήνων.

 

(4) όλα τα μέρη της ταξινομώντας μηχανής, όπως η κίνηση ολόκληρης της μηχανής, σχεδιάζονται με τον πλεονασμό, ο οποίος έχει την εξαιρετικά υψηλές αξιοπιστία και την εξελιξιμότητα.

 

(5) η άριστη απόδοση, δείκτες πυρήνων όπως η ταξινομώντας αποδοτικότητα, το ποσοστό λάθους, και το ποσοστό ανάγνωσης κώδικα είναι συγκρίσιμη με τον εισαγόμενο εξοπλισμό.