Γραμμή Παραγωγής

Guangzhou Kinte Electric Industrial Co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0


Το βιομηχανικό πάρκο Kinte είναι ένα βιομηχανικό πάρκο επιστήμη και τεχνολογία της εθνικής Co. ερευνητικού κέντρου ηλεκτρικού εξοπλισμού της Κίνας, ΕΠΕ. Το βιομηχανικό πάρκο καλύπτει έναν τομέα 220000 τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος ανήκει στο εθνικό «διπλάσιο υψηλό και ένα άριστο» πρόγραμμα. Τέσσερις επιχειρήσεις βιομηχανίας τεχνολογίας τοποθετούνται στο βιομηχανικό πάρκο: Η ηλεκτρική Co. βιομηχανίας Qingtian Guangzhou, η επιχείρηση ΕΠΕ, η Co. τεχνολογίας υλικών Guangzhou Kinte, το ΕΠΕ, η ηλεκτρική Co. βιομηχανίας συσκευών Guangzhou Kinte, το ΕΠΕ και η Co. ερευνητικού κέντρου ηλεκτρικού εξοπλισμού της Κίνας, ΕΠΕ κλάδος εξοπλισμού δοκιμής, συμμετείχαν αντίστοιχα στη βιομηχανικές Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις του ηλεκτρικού εξοπλισμού, των υλικών, της πλήρους εφαρμοσμένης μηχανικής και του εξοπλισμού δοκιμής.

Συσσωρευτική επένδυση βιομηχανικών πάρκων Kinte RMB 220 εκατομμυρίων: Διοικητική περιοχή 16600 γραφείων τετραγωνικά μέτρα εργοστάσιο που χτίζει 43400 τετραγωνικά μέτρα η τραπεζαρία, ο κοιτώνας, εγκαταστάσεις διαβίωσης κ.λπ. οι ενισχυτικές είναι 15000 τετραγωνικά μέτρα η συνολική περιοχή κατασκευής είναι 75000 τετραγωνικά μέτρα. Όπως και τον εξοπλισμό παραγωγής, οι δρόμοι επίπλωσης γραφείων, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, η παροχή νερού, η αποξήρανση, τα λύματα, η επεξεργασία απόβλητου ύδατος, ο εξαερισμός, οι επικοινωνίες, τα δίκτυα ευρέως φάσματος, η καλωδιακή τηλεόραση και άλλες ενισχυτικές εγκαταστάσεις είναι πλήρεις.

OEM / ODM

  • Με RMB καταχωρημένο κεφάλαιο 0,21 δισεκατομμυρίων και RMB βιομηχανική κλίμακα 1,5 δισεκατομμυρίων
  • 7 εν πλήρη κυριότητα ή βιομηχανικά υποκαταστήματα εκμετάλλευσης

Ε & Α

KINTE έχει αναλάβει έναν μεγάλο αριθμό εθνικών, επαρχιακών και δημοτικών προγραμμάτων επιστημονικής έρευνας με κόμπους-πρόβλημα-αντιμετώπισης. Από το 1998 ως το 2011, πάνω από 600 επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα έγιναν, συμπεριλαμβάνων πάνω από 380 σημαντικά επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα, των οποίων υπάρχουν 9 εθνικά βραβεία επίτευξης, 146 επαρχιακά και υπουργικά βραβεία επίτευξης, και 63 δημοτικά βραβεία επίτευξης. Πάνω από 100 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν απονεμηθεί, με το ποσοστό μετασχηματισμού επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων που φθάνουν μέχρι 85%. Το Kinte έχει κερδίσει την εθνική τεχνολογική αγορά «χρυσό βραβείο γεφυρών» για πέντε φορές σε 10 διαδοχικά έτη, η οποία κρατά κάθε δύο έτη. Εκτός αυτού, Kinte είναι κύριο των πολλαπλάσιων πιστοποιητικών, όπως «το πιστοποιητικό για την ξένη σύμβαση εφαρμοσμένης μηχανικής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας» που εκδίδεται από το Υπουργείο εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (η μόνη επιχείρηση με αυτό το πιστοποιητικό στην κινεζική βιομηχανία οικιακών ηλεκτρική συσκευών), «το πιστοποιητικό σχεδίου εφαρμοσμένης μηχανικής (κατηγορία Α)» που εκδίδονται από το Υπουργείο κατοικίας και την Urban-Rural ανάπτυξη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και το «ειδικό πιστοποιητικό τίτλου σπουδών σχεδίου εφαρμοσμένης μηχανικής» που εκδίδεται από το Υπουργείο προστασίας του περιβάλλοντος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Αφήστε ένα μήνυμα